Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici pledează pentru dezvoltarea politicilor demografice şi a egalităţii de gen

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 mai 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a participat la Conferinţa “Tinerii Lideri pentru Populaţie şi Dezvoltare: reducerea inegalităţilor şi consolidarea capitalului uman”.

În deschiderea evenimentului, Liliana Palihovici a reiterat rolul parteneriatului strategic dintre UNFPA şi Republica Moldova în dezvoltarea şi consolidarea serviciilor de sănătate reproductivă, a politicilor demografice şi egalităţii de gen. Palihovici a subliniat şi rolul tinerilor politicieni, reprezentanţi ai 27 de state europene şi non-europene, în promovarea agendei demografice.

“Este foarte important că UNFPA a ales Republica Moldova în calitate de ţară gazdă în organizarea conferinţei. Chiar dacă există abordări şi viziuni politice diferite, este important să fie definitivată o agendă comună, care să contribuie la îmbunătăţirea situaţiei demografice la nivel local, regional şi global. Aveţi toată energia, responsabilitatea şi profesionalismul pentru a face diferenţa şi a pune accent pe subiecte cu adevărat importante, precum demografia, consolidarea capitalului uman, dezvoltarea serviciilor de sănătate calitative şi asigurarea unei vieţi mai bune pentru fiecare cetăţean”, a fost îndemnul Lilianei Palihovici către organizatorii conferinţei.

Sursa: www.pldm.md

Instruire in tehnici de comunicare a Organizatiei de Femei a PLDM Un grup de deputaţi PLDM au avut o întâlnire cu coraportorii APCE