Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 iulie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova califică acţiunea deputatului Nicolae Juravschi drept gest de trădare şi corupţie politică.

În acest context, îl îndemnăm să îşi depună mandatul de deputat obţinut prin votul acordat de cetăţeni pentru PLDM. Acest gest va fi unul de onoare şi va demonstra independenţa deciziei sale.

Înţelegem că momentul acestei acţiuni ruşinoase nu este unul întâmplător şi este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor şi blocarea negocierilor de formare a unei coaliţii majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acţiuni nu înţeleg că, prin traseism şi corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident şi beneficiarul adevărat al acestei acţiuni.

Indiferent de presiuni şi jocuri murdare, PLDM rămâne ferm pe poziţii — Republica Moldova are nevoie de o coaliţie pro-europeană, creată în baza votului exprimat de cetăţeni, şi nu a corupţiei şi traseismului politic.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia lui Vlad Filat cu ocazia unui an de la ratificarea Acordului de Asociere cu UE, 2 iulie 2015 Maia Sandu — candidat la funcţia de premier