Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 iulie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În legătură cu declaraţiile calomnioase făcute de Renato Usatâi, Partidul Liberal Democrat din Moldova comunică următoarele:

Declaraţiile mincinoase de astăzi sunt o dovadă în plus că PLDM este ţinta numărul unu a celor care nu îşi doresc o alianţă de guvernare proeuropeană în Republica Moldova. Este o dezinformare, care are drept scop promovarea intereselor altui stat. Prin intermediul minciunilor şi manipulărilor, acest personaj încearcă să destabilizeze situaţia din Republica Moldova şi să împiedice crearea unei alianţe de guvernare.

Declarăm cu toată responsabilitatea că nu îi va reuşi, pentru că toate relaţiile PLDM cu partenerii din ţară şi de peste hotare sunt desfăşurate transparent, în baza unor contracte şi acorduri încheiate direct cu partidul, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Încercarea de a atribui Partidului Liberal Democrat din Moldova relaţii contractuale cu alte firme este un act de manipulare şi o tentativă de a-i lăsa în umbră pe adevăraţii beneficiari ai delapidărilor din sistemul bancar.

PLDM a raportat, de fiecare dată, autorităţilor statului, inclusiv Comisiei Electorale Centrale, toate datele solicitate de legislaţie.

Reiterăm pe această cale angajamentul de a contribui la elucidarea imparţială şi obiectivă a situaţiei din sistemul bancar şi facem apel către cetăţeni să nu să se lase manipulaţi de aventurieri politici.

Sursa: www.pldm.md

Maia Sandu — candidat la funcţia de premier A fost desemnat candidatul la funcţia de premier