Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Organizaţiile teritoriale PLR îşi aleg delegaţii pentru Congresul de Constituire al partidului

|versiune pentru tipar||
PLR / 12 noiembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

În perioada 10–12 noiembrie, în mai multe raioane din republică, au avut loc şedinţele adunărilor generale pentru constituirea organizaţiilor teritoriale şi delegarea reprezentanţilor la Congresul de Constituire al Partidului Liberal Reformator.

Astfel, au fost constituite organizaţiile raionale PLR în raioanele Cahul, Cantemir, Călăraşi, Floreşti, Soroca, Glodeni, Râşcani şi în municipiul Bălţi.

La adunările de constituire au participat liderii echipei liberal reformatorilor : Ion Hadârcă, Vadim Vacarciuc, Valeriu Saharneanu, Ana Guţu, Anatol Arhire, Tatiana Potîng, Gheorghe Şalaru, Boris Gherasim, Ştefan Chitoroagă, Vasile Grama.

În ordinea de zi a tuturor şedinţelor au fost incluse mai multe puncte, printre care constituirea organizaţiilor raionale, alegerea organelor de conducere provizorii şi delegarea reprezentanţilor la Congresul de constituire a Partidului Liberal Reformator.

“Chiar dacă unele organizaţii teritoriale ale Partidului Liberal au ales să susţină aproape in-corpore mişcarea reformatoare din partid, la PLR aderă multe persoane care nu s-au implicat politic până acum sau care sunt dezamăgite de formaţiunile din care au făcut parte.” a afirmat Ion Hadârcă, prezent la şedinţa de constituire a organizaţiei teritoriale Cantemir.

“Putem să ne mândrim că facem parte dintr-o echipă care demonstrează prin fapte concrete că susţine procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Noi, liberal reformatorii am fost cei care am determinat menţinerea vectorului european al Moldovei, evitând alegerile anticipate şi revenirea comuniştilor la guvernare.” a menţionat Tatiana Potîng la Râşcani.

La moment au fost petrecute adunări generale ale organizaţiilor teritoriale PLR în 20 de raioane. În perioada următoare, adunările pentru delegarea reprezentanţilor la Congresul de Constituire al PLR vor avea loc şi în restul raioanelor Republicii Moldova.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Deputatul PLR Ana Guţu solicită CCA retransmitera posturilor TV româneşti pe teritoriul RM La mulţi ani, D-le Gheorghe Şalaru!