Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tinerii liberal reformatori au organizat o coloană de automobile pentru a sărbători evenimentele de la Vilnius

|versiune pentru tipar||
PLR / 29 noiembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

În cinstea parafării de către Republica Moldova a Acordului de Asociere cu UE, în cadrul Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, Tinerii liberal reformatori au organizat o coloană de automobile care a defilat prin toate sectoarele capitalei.

Circa 70 de tineri au împodobit 20 de automobile cu drapele ale Republicii Moldova, Uniunii Europene şi ale Partidului Liberal Reformator şi au organizat o coloană a “integrării europene” pentru a sărbători succesul Republicii Moldova la Vilnius.

“Este un eveniment mult aşteptat de noi şi de toţi cetăţenii Republicii Moldova care vor un viitor mai bun pentru ţara lor. Am organizat această coloană pentru a sărbători parafarea Acordului de Asociere a Moldovei cu UE dar şi pentru a demonstra că tinerii susţin integrarea europeană şi viitorul european al Republicii Moldova.” a declarat liderul Tinerilor liberal reformatori, Maxim Guţu.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Liberal reformatorii Ana Guţu şi Ion Hadârcă participă la summit-ul de la Vilnius Liberal reformatorii au marcat Ziua Naţională a României