Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Conducerea PLR a avut o întâlnire de lucru cu Vice-preşedintele ALDE, Ramona Mănescu

|versiune pentru tipar||
PLR / 16 decembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Astăzi, 16 decembrie, a avut loc o întâlnire oficială a conducerii Partidului Liberal Reformator cu reprezentantul Partidului Naţional Liberal din România, Vice-preşedinte al Alianţei Liberalior şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu şi Secretarul de Stat al ministerului, Manuel Donescu.

La întâlnire au fost prezenţi Ion Hadârcă, Preşedintele PLR, Oleg Bodrug, Copreşedinte PLR, Vicepreşedinţii Tatiana Potîng, Gheorghe Şalaru şi Boris Gherasim.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte ale colaborării dintre Partidul Liberal Reformator şi Partidul Naţional Liberal din România, în vederea promovării comune de proiecte, în special de infrastructură, la nivel guvernamental şi regional.

În context, Vicepreşedintele PLR, Viceministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor, Boris Gherasim a subliniat importanţa colaborării dintre Republica Moldova şi România în sfera dezvoltării şi interconectării infrastructurii de transport, fapt care a fost salutat de ministrul român al transporturilor.

De asemenea, Ramona Mănescu, în calitate de Vice-preşedinte al Alianţei Liberalior şi Democraţilor pentru Europa, a salutat apariţia unui partid liberal veritabil în Republica Moldova şi a exprimat susţinerea aderării Partidului Liberal Reformator la grupul ALDE şi alte structuri liberale internaţionale, după înregistrarea oficială a partidului.

Acest lucru a fost confirmat şi de domnul Dzhevdet Chakarov, Vice-preşedintele Internaţionalei Liberale, oaspetele Congresului de Constituire al PLR, care a fost şi el prezent la întâlnire.

În final, Preşedintele PLR, Ion Hadârcă a mulţumit colegilor pentru susţinere şi a exprimat încrederea în dezvoltarea unor relaţii strânse de colaborare între PLR şi PNL.

Sursa: www.plr.md

Au început lucrările Congresului de Constituire a Partidului Liberal Reformator Internaţionala Liberală: PLR este “piatra de temelie” a viitorului european al Republicii Moldova