Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Colinde şi urături la sediul PLR

|versiune pentru tipar||
PLR / 24 decembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Astăzi, 24 decembrie 2013, sediul Partidului Liberal Reformator a deschis uşile colindătorilor. În ajun de Crăciun, un colectiv artistic din cadrul Armatei Naţionale şi Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Reformator au venit să colinde Conducerea PLR şi să transmită cele mai sincere felicitări şi urări de sănătate Conducerii PLR şi întregii echipe liberal reformatoare.

În sediul PLR au răsunat atît colinde româneşti cît şi cîntece de sărbătoare în stil jazz şi folk. Iar tinerii liberal reformatori au recitat o urătură haiducească în cele mai frumoase tradiţii ale poporului nostru.

Colindătorii şi urătorii au fost primiţi cu bucurie şi aplauze şi au fost răsplătiţi, conform tradiţiei strămoşeşti, cu colaci şi bani.

“Vă mulţumim din suflet pentru clipele de bucurie şi pentru urările de bine pe care ni le-aţi adus astăzi. Ne bucură mult faptul că tinerii mai păstrează tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti. Eu, deasemenea, vă doresc succese, împliniri şi multe realizări frumoase în anul care vine. La mulţi ani!” a urat colindătorilor Ion Hadârcă, Preşedintele Partidului Liberal Reformator.

Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator a organizat o conferinţă de presă cu participarea primarilor PLR Liderii PLR au adus cadouri de la Moş Crăciun pentru copiii unui centru educaţional