Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

La Paris a fost inaugurat Biroul Local al Partidului Liberal Reformator

|versiune pentru tipar||
PLR / 19 ianuarie 2014
Partidul Liberal Reformator

La 18 ianuarie 2014, la Paris, a avut loc inaugurarea oficială a Biroului Local al Partidului Liberal Reformator.

Şedinţa de constituire a organizaţiei a fost deschisă de către dl Dorin Duşciac, Vicepreşedinte al PLR, responsabil pentru activitatea partidului în Diasporă.

În alocuţiunea sa de deschidere a evenimentului, dl Duşciac a menţionat faptul că Partidul Liberal Reformator este prima formaţiune politică din Republica Moldova, care a conştientizat importanţa nu doar economică, ci şi socială a Diasporei.

Alţi participanţi la şedinţă au menţionat faptul că cetăţenii moldoveni de peste hotare sunt o veritabilă resursă pentru ţara de origine, care trebuie să fie valorificată iar contribuţia voluntară a Diasporei este una de importanţă capitală pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

In cadrul şedinţei de constituire a organizaţiei, prin votul persoanelor participante, dl Eduard Gherman a fost ales în calitate de Preşedinte al Biroului Local PLR Paris. Biroul Local PLR Paris este doar primul dintr-o serie de Birouri Locale similare, care în viitor vor fi inaugurate în ţările în care locuiesc comunităţi importante de cetăţeni moldoveni.

Partidul Liberal Reformator îşi propune să promoveze integrarea cetăţenilor moldoveni din afara ţării în societăţile în care aceştia locuiesc, dar şi să ofere Diasporei spaţiul pe care aceasta îl merită în viaţa politică a Republicii Moldova.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: www.plr.md

Organizaţia Teritorială Chişinău PLR a finalizat campania de caritate iniţiată la Congresul PLR Întrevedere a liderilor PLR cu membrii Comisiei de la Veneţia pe marginea propunerii de modificare a sistemului electoral