Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

PLR a inaugurat un Biroul Local la Strasbourg

|versiune pentru tipar||
PLR / 28 ianuarie 2014
Partidul Liberal Reformator

La şedinţa de constituire a organizaţiei au participat mai mulţi cetăţeni moldoveni stabiliţi la Strasbourg — studenţi, jurnalişti, muncitori.

În alocuţiunea sa de deschidere a întrunirii, domnul Gheorghe Bobeică a trecut în revistă cele mai importante motivaţii ale noilor membri PLR. În opinia sa, pasul făcut de către deputaţii liberali reformatori prin votarea noului Guvern la 30 mai 2013 a semnificat continuarea cursului de integrare europeană al Republicii Moldova, şi de aceea a fost singura decizie corectă în acea conjunctură. Partidul Liberal Reformator reprezintă opţiunea unei noi generaţii de politicieni, pentru integrare europeană şi pentru promovarea idealurilor naţionale într-un mod pragmatic şi eficient.

Prezent la întrunirea de constituire a Biroului Local Strasbourg, dl Dorin Duşciac, Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, a felicitat noii membri ai partidului pentru mobilizare şi i-a îndemnat să fie mereu implicaţi în viaţa politică a ţării lor de origine. În opinia sa, crearea acestei organizaţii în inima Europei denotă prezenţa şi activismul PLR în diasporă.

La finalul întrunirii, membrii Biroului Local Strasbourg al PLR s-au pronunţat pentru alegerea dlui Gheorghe Bobeică în funcţia de Preşedinte al Biroului.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: www.plr.md

Deputaţii PLR Ana Guţu şi Anatol Arhire participă la sesiunea de iarnă a APCE Ana Guţu a prezentat la APCE raportul “Internetul şi Politica”