Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Valeriu Saharneanu va discuta la Tallin despre monitorizarea sectorului de securitate

|versiune pentru tipar||
PLR / 10 februarie 2014
Partidul Liberal Reformator

Deputaţii din Comisia securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului, din care face parte şi vicepreşedintele fracţiunii Partidului Liberal Reformator, Valeriu Saharneanu, se află într-o vizită de studiu la Tallinn, Republica Estonia.

Vizita se desfăşoară în perioada 9–12 februarie 2014, iar în cadrul acesteia deputaţii din Republica Moldova şi Estonia efectuează un schimb de experienţă şi preluare de bune practici în ceea ce priveşte monitorizarea sectorului de securitate şi apărare, consolidarea capacităţilor interne ale comisiilor parlamentare de profil în identificarea şi soluţionarea problemelor de securitate şi apărare.

Parlamentarii vor participa la lucrările conferinţei privind Sistemul integrat de securitate şi apărare din Estonia. Ulterior, va avea loc masa rotundă despre cooperarea dintre comisia parlamentară de profil şi societatea civilă, cu participarea reprezentanţilor Asociaţiei Estoniene a Tratatului Atlantic şi Centrului Internaţional pentru Studii în Apărare. Agenda vizitei mai include o întrevedere a deputaţilor la Ambasada Republicii Moldova în Estonia.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: www.plr.md

Oleg Bodrug: Vom implementa proiecte pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al persoanelor din categoriile sociale defavorizate PLR salută avansarea procesului de liberalizare a regimului de vize cu UE pentru moldoveni