Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Oleg Bodrug: Vom implementa proiecte pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al persoanelor din categoriile sociale defavorizate

|versiune pentru tipar||
PLR / 8 februarie 2014
Partidul Liberal Reformator

La 7 februarie current, Vicepreşedintele Parlamentului RM, copreşedinte al Partidului Liberal Reformator, dl. Oleg Bodrug a avut o întrevedere cu Jan Bor, directorul Fundaţiei “Hulp Vervolgde Christenen” din Olanda, care are reprezentanţe în peste 70 de ţări de pe diferite continente.

Oficialii au discutat despre Programul de soluţionare a problemelor sociale ale copiilor din familii cu posibilităţi financiare limitate şi persoanelor de vârsta a treia. În cadrul întrevederii au fost discutate activităţile desfăşurate pentru ajutorarea categoriilor sociale defavorizate.

Jan Bor a anunţat că până la sfârşitul anului curent fundaţia pe care o conduce îşi propune să deschidă un azil de bătrâni în Chişinău şi să îmbunătăţească condiţiile de trai din centrele de reabilitare. Directorul Fundaţiei olandeze a solicitat sprijinul Vicepreşedintelui Parlamentului Oleg Bodrug în realizarea acestor proiecte de protecţie şi sprijin social.

Jan Bor a lansat un apel atât în Republica Moldova, cât şi în Olanda, prin intermediul instituţiilor mass-media, de a susţine financiar proiectele Fundaţiei pentru a contribui la soluţionarea problemelor reale ale comunităţii din Republica Moldova. Potrivit directorului, Fundaţia pe care o conduce îşi propune să dubleze suma adunată din donaţii pentru ajutorarea familiilor sărace, familiilor marginalizate, instituţiilor de învăţământ şi instituţiilor medicale din Republica Moldova.

Oleg Bodrug a apreciat contribuţia Fundaţiei olandeze în a ajuta persoanele aflate în dificultate şi a le oferi, în parteneriat cu autorităţile, condiţii mai bune de trai bătrânilor, familiilor social-vulnerabile, persoanelor cu dizabilităţi. În acest sens, vicepreşedintele Parlamentului a exprimat disponibilitatea şi deschiderea autorităţilor moldoveneşti pentru susţinerea realizării acestor proiecte.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: www.plr.md

Poziţia Partidului Liberal Reformator cu referire la acţiunile de intimidare a administraţiei Liceului “Lucian Blaga” din Tiraspol Valeriu Saharneanu va discuta la Tallin despre monitorizarea sectorului de securitate