Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Conferinţele teritoriale de constituire a Partidului Liberal Reformator continuă: PLR Durleşti şi-a ales conducerea

|versiune pentru tipar||
PLR / 24 februarie 2014
Partidul Liberal Reformator

Duminică, 23 februarie, a avut loc Conferinţa de Constituire a organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal Reformator Durleşti.

În cadrul şedinţei, conform ordinii de zi, au fost alese organele de conducere a PLR Durleşti.

Astfel, în calitate de preşedinte al filialei a fost ales viceprimarul localităţii, Victor Puiu. Vicepreşedinte al organizaţiei teritoriale a devenit Eugen Merioară, iar secretar, Stella Popa. Conform regulamentului, cei trei sunt, de asemenea, membri ai Biroului Permanent al filialei.

Totodată, au mai fost aleşi alţi şase membri ai Biroului permanent după cum urmează: Vitalie Gorea, Valeriu Lazarev, Constantin Rusu, Dumitru Sturza, Iurie Eremeev şi Valentin Şarov.

Prezentă la eveniment, co-preşedinta Partidului Liberal Reformator, Ana Guţu a anunţat că procedura oficială de constituire a organizaţiilor se va desfăşura pe parcursul următoarelor două luni. Totodată, Ana Guţu a menţionat că PLR este primul partid care se construieşte de jos în sus şi are la bază, mai presus de orice, interesul naţional şi modernizarea Republicii Moldova prin Reforme.

Deputatul Valeriu Saharneanu s-a referit la importanţa filialeor şi la rolul lor decisiv în viaţa şi activitatea unui partid.

În acelaşi timp, secretarul general al PLR, Roman Clima a menţionat că partidul este deschis pentru specialişti din diverse domenii care au idei şi dorinţă de implicare pentru a forma o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Menţionăm că, şedinţa de constituirea de la Durleşti este a doua după cea de duminica trecută de la Ungheni. La eveniment au fost prezente peste 100 de persoane.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Tineretul Liberal Reformator păstrează tradiţiile româneşti Partidul Liberal Reformator propune modificări la Legea privind asigurările sociale de stat