Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

La Călăraşi a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Reformator

|versiune pentru tipar||
PLR / 3 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Ieri, 2 martie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PLR Călăraşi. La şedinţă, în calitate de invitaţi, au participat: Co-preşedintele PLR Ana Guţu, Secretarul General PLR, Roman Clima, deputatul Anatol Ahire, ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu şi directorul agenţiei “Apele Moldovei”, Marin Adam.

La începutul şedinţei, cei prezenţi au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor conflictului armat de pe Nistru.

Conferinţa a fost deliberativă şi a adoptat ordinea de zi care a inclus prezentarea raportului de activitate al Organizaţiei Teritoriale PLR Călăraşi, alegerea Preşedintelui Organizaţiei şi a Biroului Permanent, prezentarea situaţiei sociale şi politice din Republica Moldova, principalele realizări ale Partidului şi obiectivele/priorităţile PLR pentru anul 2014.

În urma dezbaterilor şi discuţiilor, delegaţii Conferinţei Organizaţiei Teritoriale PLR Călăraşi au decis:

În calitate de Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale PLR Călăraşi a fost ales Ştefan Chitoaroagă. În calitate de vicepreşedinţi au fost aleşi Stratan Gheorghe, Coşeru Chiril, Toderaşcu Nicolae, Corobca Ilie, Nastas Gheorghe. De asemenea, Conferinţa a votat componenţa Consiliului Teritorial al Organizaţiei în număr de 35 de persoane.

Copreşedintele PLR, Ana Guţu a felicitat delegaţii şi oaspeţii Conferinţei şi le-a urat curaj şi mult succes în activitatea politică şi în lupta pentru menţinerea Republicii Moldova pe drumul integrării europene.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Declaraţia Partidului Liberal Reformator privind situaţia din Ucraina Partidul Liberal Reformator a depus flori în memoria victimelor războiului de pe Nistru