Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tatiana Potîng: Trebuie să apropiem copiii de carte

|versiune pentru tipar||
PLR / 14 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, Tatiana Potîng a participat la o întâlnire cu poetul Iulian Filip şi cititorii acestuia. Evenimentul a avut loc la baştina poetului, în satului Sofia, raionul Drochia. Evenimentul face parte din şirul acţiunilor culturale organizate în cadrul anului Iulian Filip.

“Anul 2013 nu a fost doar anul lui Iulian Filip ci şi un an al cărţii deoarece iniţiativele de a apropia copiii de carte sunt deosebit de necesare” a menţionat în discursul său de felicitare Tatiana Potîng.

Iniţiatorul organizării evenimentelor din cadrul anului Iulian Filip la Drochia este şeful secţiei cultură a raionului, Petru Ababei. Oaspeţii care au vizitat localitatea pe parcursul acestui an au venit şi cu numeroase donaţii de carte.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Deputaţii Partidului Liberal Reformator învaţă din experienţa statelor europene în reformarea sectorului de apărare şi de securitate naţională Partidul Liberal Reformator salută decizia Consiliului UE de a elimina regimul de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova