Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

A fost constituită Organizaţia Tineretului Liberal Reformator USM

|versiune pentru tipar||
PLR / 18 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Ieri, 17 martie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei de Tineret USM a PLR.

La şedinţă, în calitate de invitaţi, au participat: Sergiu Stanciu - Viceministru al Tineretului si Sportului, Maxim Guţu — Coordonator al Tineretului Liberal Reformator si Ion Boldurescu — Coorodonator al Tineretului Liberal Reformator din municipiul Chişinau.

Conferinţa a fost deliberativă şi a adoptat ordinea de zi care a inclus prezentarea raportului de activitate al Organizaţiei de Tineret USM, alegerea Preşedintelui, Vicepresedintelui si Secretarul Organizaţiei.

Astfel, in urma discutiilor, membrii Organizatiei USM au ales:

În calitate de Preşedinte al Organizaţiei de Tineret USM a fost ales Ion Chitoroga, Vicepreşedinte Gheorghe Trofin, iar în calitate de Secretar a fost aleasă Ecaterina Turcu.

Viceministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu le-a vorbit tinerilor despre faptul că implicarea tinerilor in procesele din societate şi în viaţa politică este vitală pentru ţara, invitandu-i să dea dovadă de maximă responsabilitate şi implicare in procesul de luare a deciziilor.

Ion Boldurescu a trecut in revistă evenimentele pe care le-au desfăşurat oraganizaţiile din municiupiul Chişinău, astfel mulţumindu-le pentru implicare şi activism.

Coordonatorul tineretului Liberal Reformator, Maxim Guţu a felicitat delegaţii şi oaspeţii Conferinţei şi le-a urat curaj şi mult succes în activitatea politică şi în lupta pentru menţinerea Republicii Moldova pe drumul integrării europene.

Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator salută decizia Consiliului UE de a elimina regimul de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova Vice-preşedintele PLR, Dorin Duşciac a avut o întrevedere cu Preşedintele Institutului Cultural Român, Lilian Zamfiroiu