Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tineretul Liberal Reformator va fi sprijinit în acţiuni de Tineretul Naţional Liberal din România

|versiune pentru tipar||
PLR / 27 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Reprezentanţii Tineretului Liberal Reformator din Republica Moldova au avut astăzi, cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la semnarea Actului Unirii de către Sfatul Ţării, o întrevede cu colegii lor din TNL România.

În cadrul întrevederii echipa de tineret a Partidului Liberal Reformator a mulţumit reprezentanţilor Tineretului Naţional Liberal pentru vizita pe care au efectuat-o la Chişinău în această zi semnificativă. Totodată, membrii delegaţiei conduse de secretarul general al Tineretului Naţional Liberal din România, deputat în Parlamentul României Costel Alexe şi-au exprimat bucuria că au ajuns astăzi la Chişinău.

De asemenea, cele două organizaţii s-au asigurat reciproc de sprijin în proiectele care urmează a fi implementate pe ambele maluri ale Prutului. Astfel, reprezentanţii Tineretului Naţional Liberal din România s-au angajat să ofere suport şi să împărtăşească din experienţa lor în derularea activităţilor politice. În acelaşi timp, organizaţiile de tineret ale PNL şi PLR vor participa la evenimente comune organizate în Republica Moldova şi România, iar prima va fi constituirea organizaţiei TLR Ungheni.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Tineretul Liberal Reformator şi-a constituit organizaţie în cadrul ULIM Preşedintele PLR, Ion Hadârcă a avut o întrevedere cu premierul Poloniei, Donald Tusk