Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tineretul Liberal Reformator şi-a constituit organizaţie în cadrul ULIM

|versiune pentru tipar||
PLR / 26 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Ieri, 25 martie, la sediul central al Partidului Liberal Reformator a avut loc adunarea de constituire a organizaţiei Tineretului Liberal Reformator ULIM.

La eveniment au fost prezenţi, în calitate de invitaţi: co- preşedinta Partidului Liberal Reformator, deputatul Ana Guţu, viceministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu şi coordonatorul Tineretului Liberal Reformator, Maxim Guţu. Totodată, la şedinţă au participat 70 de membri ai TLR şi invitaţi.

Conferinţa a fost deliberativă, iar ordinea de zi a inclus alegerea organelor de conducere a organizaţiei.

Astfel, în calitate de preşedintă al TLR ULIM a fost aleasă Doina Balcănuţă. Totodată, în urma dezbaterilor, au fost aleşi următorii vicepreşedinţi: Denis Ciobu, Vladimir Muschei şi Marina Calugari. Secretar al organizaţiei a fost desemnată Ana Caţaveică. În acelaşi timp, în cadrul Biroului Permanent au fost numiţi 17 membri.

Conferinţa Tineretului Liberal Reformator ULIM este a doua Conferinţă de constituire a organizaţiilor de studenţi Liberali Reformatori.

Amintim că la 17 martie curent s-a constituit organizaţia TLR în cadrul Universităţii de Stat din Moldova. Totodată, pentru 31 martie este preconizată crearea organizaţiei TLR ASEM.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator a înregistrat un proiect de lege privind retragerea Republicii Moldova din CSI Tineretul Liberal Reformator va fi sprijinit în acţiuni de Tineretul Naţional Liberal din România