Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Competiţie de baschet, organizată de Partidul Liberal Reformator în Talmaza, Ştefan Vodă

|versiune pentru tipar||
PLR / 4 aprilie 2014
Partidul Liberal Reformator

Sâmbătă, 29 martie, în satul Talmaza din raionul Ştefan Vodă a avut loc o competiţie sportivă la proba baschet, pregătită de către Organizaţia Teritorială a Partidului Liberal Reformator din Ştefan Vodă şi cea locală din satul Talmaza, cu participarea viceministrului Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu.

În cadrul evenimentului sportiv au şi-au demosnstrat abilităţile şase echipe din şase localităţi ale raionului: Ştefan Vodă, Crocmaz, Talmaza, Ermoclia, Olăneşti şi Cioburciu.

În urma competiţiei, primele trei poziţii au fost ocupate de către echipele din Ermoclia, Olăneşti şi, respectiv, Ştefan Vodă.

Învingătorii au prmit cupe şi medalii care au fost înmânate de către viceministrul Tineretului şi Sportului.

De asemnea, juriul a apreciat şi rezultatele fiecărui jucător în parte, iar la final au fost premiaţi: cel mai bun înaintaş, cel mai bun apărător, etc.

În acest context, Sergiu Stanciu a felicitat echipele participante la concurs şi a menţionat că Partidul Liberal Reformator va continua să contribuie la antrenarea tinerilor în diferite activităţi sportive şi extracuriculare pentru educarea corectă a noii generaţii.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Discursul domnului Ion Hadârcă în cadrul dezbaterilor pe marginea moţiunii de cenzură din 3 aprilie 2014 Au avut loc Conferinţele Teritoriale ale Partidului Liberal Reformator din Ialoveni şi Ştefan Vodă