Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

PLR felicită preşedinţii Ucrainei, Lituaniei şi primarul oraşului Kiev cu ocazia victoriilor în alegeri

|versiune pentru tipar||
PLR / 29 mai 2014
Partidul Liberal Reformator

Partidul Liberal Reformator a transmis mesaje de felicitare preşedintelui ales al Ucrainei, domnul Petro Poroşenko, preşedintelui Lituaniei, doamna Dalia Grybauskaite şi primarului oraşului Kiev, domnul Vitalii Klitchko cu ocazia victoriilor obţinute în alegeri.

Partidul Liberal Reformator a urat succes oficialilor în realizarea proiectelor naţionale şi locale.

În mesajul pentru preşedintele ales al Ucrainei, PLR îşi exprimă convingerea că poporul ucrainean a făcut o alegere justă şi benefică pentru sine şi pentru ţară. “Avem speranţa că odată cu începerea activităţii Domniei Voastre în calitate de preşedinte al Ucrainei, în întreaga ţară va fi instalată pacea şi înţelegerea interetnică. Suntem convinşi că Ucraina va urma cursul de integrare intensivă în Uniunea Europeană, alături cu Republica Moldova”.

Totodată Partidul Liberal Reformator este sigur că noul primar al Kievului va reuşi să facă din acest oraş o adevărată capitală europeană. “Considerăm că este o victorie pe care aţi muncito ani în şir, o victorie meritată şi un semn de recunoaştere a meritelor politice din partea cetăţenilor. Suntem siguri că veţi reuşi să impuneţi un model de reforme şi dezvoltare europeană în oraşul Kiev care va fi preluat şi răspândit în întreaga Ucraină.”

În mesajul de felicitare pentru preşedinta Lituaniei, preşedintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă consideră că realegerea în funcţie a doamnei Dalia Grybauskaite va influenţa pozitiv parcursul european al Republicii Moldova.

Totodată, PLR speră la o colaborare eficientă şi strategică cu Ucraina şi Lituania în proiecte europene şi de vecinătate.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Organizaţia din Bălţi a Tineretului Liberal Reformator a fost constituită Consilierii municipali PLR solicită eliberarea şefului RTEC şi deschiderea unui dosar penal