Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator felicită noul ministru al Mediului, cu ocazia investirii în funcţie

|versiune pentru tipar||
PLR / 6 iunie 2014 | 
Partidul Liberal Reformator

Partidul Liberal Reformator aduce cele mai sincere felicitări, cu ocazia investirii în funcţie, noului ministru al Mediului, Valentina Ţapiş.

PLR îi urează doamnei Ţapiş mult succes în activitatea sa, asigurând-o de tot sprijinul politic în exercitarea noii funcţii.

Doamna Valentina Ţapiş are o experienţă vastă în domeniul politicilor de mediu. Până în prezent ea a exercitat funcţia de viceministru la Ministerul Mediului. De asemenea, Valentina Ţapiş a activat în cadrul Inspectoratului Ecologic de Stat şi a Agenţiei Ecologice Chişinău.

Candidatura doamnei Ţapiş a fost propusă de PLR în baza deciziei Biroului Politic al partidului. Valentina Ţapiş este cunoscută drept unul dintre cei mai buni specialişti în politici de mediu şi suntem convinşi că va dinamiza în sens pozitiv activitatea Ministerului Mediului.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale din Bălţi Partidul Liberal Reformator îşi consolidează structurile teritoriale la Cahul, Leova, Râşcani şi Soroca