Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Liberal reformatorii au inaugurat un mini stadion la Lozova, Străşeni

|versiune pentru tipar||
PLR / 11 iunie 2014
Partidul Liberal Reformator

Duminică, 8 iunie în comuna Lozova, Străşeni a avut loc evenimentul de inaugurare a unui mini stadion cu acoperire artificială construit cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului al RM. Acesta este primul teren de fotbal de acest tip în comună.

La inaugurare, în calitate de invitaţi, au fost prezenţi dl. Oleg Bodrug, Vicepreşedintele Parlamentului, dl. Vadim Cojocaru şi Vladimir Saharneanu, deputaţi PLR şi dl. Octavian Bodişteanu, Ministrul Tineretului şi Sportului.

“Vreau să aduc sincere mulţumiri colegilor mei din Partidul Liberal Reformator care au susţinut demersul nostru şi ne-au ajutat la identificarea resurselor necesare pentru edificarea acestui stadion.” a declarat Primarul comunei Lozova, Maria Ursachi.

“Venim cu o felicitare pentru locuitorii comunei Lozova cu ocazia inaugurării acestui teren de fotbal şi ne exprimăm susţinerea noastră pentru astfel de iniţiative. Primarii liberal reformatori au drept prioritate dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii din localităţi pentru a crea un mediu de viaţă confortabil. Iar noi îi susţinem în realizarea acestui deziderat.” a declarat Copreşedintele PLR, Oleg Bodrug, în cuvîntarea sa de salut.

În cadrul evenimentului, Primarul localităţii a oferit o serie de premii simbolice tuturor celor care şi-au adus aportul la construcţia stadionului iar echipele de fotbal de juniori şi seniori din localitate au jucat cîte un meci de fotbal pe terenul noului stadion.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator îşi consolidează structurile teritoriale la Cahul, Leova, Râşcani şi Soroca Referendumul ilegal din comuna Selişte, Orhei — anulat de judecată