Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Reprezentanţii secretariatului fracţiunii parlamentare PLR în vizită de lucru la Vilnius

|versiune pentru tipar||
PLR / 25 iunie 2014
Partidul Liberal Reformator

În perioada 24–28 iunie, Maxim Guţu, Şeful cabinetului Preşedintelui Fracţiunii parlamentare a PLR şi Roman Morari, Consilierul Vicepreşedintelui Parlamentului Oleg Bodrug, se află într-o vizită de lucru în Vilnius, Lituania.

În cadrul acestei vizite, delegaţii au programate întîlniri cu reprezentanţii Fracţiunii Partidului Social Democrat din Seimul Lituaniei, reprezentanţii Fracţiunii Partidului Liberal, precum şi cu Secretarul General al Seim-ului lituanian.

Reprezentanţii Secretariatului Fracţiunii PLR vor discuta cu colegii din Lituania despre progresul procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, precum şi despre adaptarea legislaţiei moldoveneşti la cea europeană.

Maxim Guţu şi Roman Morari au avut deja o întrevedere cu reprezentanţii fracţiunii parlamentare a Partidului Muncii, şi cu fracţiunea Creştin-Democraţilor, în care au abordat tema securităţii regionale şi a perspectivelor de aderare la NATO a RM în contextul crizei de securitate din regiune.

Vizita este organizată cu suportul Institutului Republican Internaţional.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Întrunirea regională a Partidului Liberal Reformator în sudul Republicii Moldova Vicepreşedintele PLR, Dorin Duşciac a fost numit în funcţia de Viceministru al Mediului