Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tineretul Liberal Reformator susţine cota de participare a tinerilor pe listele electorale

|versiune pentru tipar||
PLR / 24 iulie 2014
Partidul Liberal Reformator

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Reformator susţine cota de participare a tinerilor pe listele electorale. Poziţia PLR a fost anunţată în cadrul unei conferinţe de presă organizată de către Consiliul National al Tineretului, Coaliţia Civică Alegeri Libere şi Corecte şi şi membrii organizaţiilor de tineret ale partidelor parlamentare.

Coordonatorul Asociaţiei de Studenţi a PLR, Petru Iarmaliuc, a menţionat că tinerii au fost cei care au adus schimbarea în Republica Moldova, prin evenimentele din 7 aprilie 2009 şi ei sunt cei care doresc în continuare să schimbe ţara spre bine, să aducă reforme, să promoveze şi să înainteze proiecte. “Tinerii sunt viitorul ţării. De tineri deprind reformele care se fac în ţară. Noi ştim ce să facem, avem ce spune. Noi suntem forţa”, a spus Petru Iarmaliuc.

În cadrul conferinţei, tinerii au făcut un apel către toate forţele politice să susţină, pentru a doua lectură a modificărilor la Codul Electoral, un amendament care să prevadă o cotă de reprezentare a tinerilor la alegeri.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Peste un milion de cetăţeni ai Republicii Moldova vor beneficia în urma a două proiecte de legi înaintate de PLR PLR Glodeni şi-a ales conducerea în cadrul Conferinţei Teritoriale