Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Conferinţa de constituire a organizaţiei de tineret PLR din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PLR / 13 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator

Astăzi, 13 septembrie s-a constituit Organizaţia Municipală de Tineret a Partidului Liberal Reformator.

La conferinţă au participat deputaţii Ana Guţu, co-preşedinte PLR, Valeriu Saharneanu, viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Tudor Ulianovschi, viceministrul tineretului şi sportului Sergiu Stanciu, viceministrul mediului Dorin Duşciac, secretarul general PLR Roman Clima, coordonatorul organizaţiei de tineret Maxim Guţu.

În cadrul Conferinţei, în calitate de preşedinte al OTPLR Chişinău a fost ales Petru Iarmaliuc, iar în calitate de secretar al organizaţiei a fost aleasă Marina Calugăr.

Tinerii liberal reformatori prezenţi au exprimat dorinţa de a se antrena în procesul politic din Republica Moldova şi au evocat doleanţa de a promova tinerii în structurile partidului şi instituţiile statului, pentru a asigura bunul mers al RM pe calea integrării europene, prin implementarea rapidă şi eficientă a prevederilor Acordului de Asociere a RM la UE.

De asemenea, a fost stabilit că la 21 septembrie va avea loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Reformator.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Partidul Liberal Reformator a desfăşurat Conferinţele Organizaţiilor de Femei din Călăraşi şi Donduşeni Reprezentanţii PLR au avut o întrevedere cu raportorul Parlamentului European pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova-UE