Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Organizaţia municipală de femei a PLR a fost constituită

|versiune pentru tipar||
PLR / 26 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator

La 25 septembrie, la sediul central al Partidului Liberal Reformator s-a desfăşurat Conferinţa municipală a Organizaţiei de Femei PLR Chişinău.

La Conferinţă au fost alese organele de conducere ale OF PLR Chişinău. Preşedinte al Organizaţiei a fost aleasă doamna Valentina Ţapiş, ministru al Mediului.

Vicepreşedinţi ai Organizaţiei municipale de femei a Partidului Liberal Reformator au fost alese Silvia Marian, Maria Popescu, Tamara Suniţă, Eugenia Dulgheru şi Violeta Popovici-Bujor.

Invitaţi la Conferinţă au fost vicpreşedinta PLR, Tatiana Potîng, viceprim-ministru, ministrul Mediului, Valentina Ţapiş, ministrul Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu şi ministrul Apărării Valeriu Troenco.

În cadul evenimentului au fost stabilite priorităţile Organizaţiei de Femei a PLR Chişinău pentru campania electorală. De asemenea, au fost abordate subiecte ce ţin de implicarea femeilor în politică şi în viaţa publică, pragul electoral pentru femei în alegerile din această toamnă şi necesitatea continuării cursului european al Republicii Moldova.

Conferinţa organizaţiei municipale de femei a precedat Conferinţa Naţională a OF PLR, care se va avea loc mâine, 27 septembrie, la Sediul PLR de pe strada M. Eminescu, 68.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Deputatul liberal reformator Ana Guţu cere anchetarea penală a lui Renato Usatîi PLR a desfăşurat Conferinţe în sectoarele din Chişinău