Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Conferinţa Organizaţiei Naţionale de Femei PLR

|versiune pentru tipar||
PLR / 28 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator

Partidul Liberal Reformator a desfăşurat sâmbătă, 27 septembrie Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei.

La eveniment au participat reprezentante din toate Organizaţiile Teritoriale ale Partidului Liberal Reformator, care au mandatat prin vot organele de conducere ale Organizaţiei.

Preşedintă a Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Reformator a fost aleasă doamna Tatiana Potîng, vicepreşedinte PLR şi viceprim-ministru. În calitate de vicepreşedinţi au fost alese prin vot doamna Valentina Ţapiş, preşedintă a Organizaţiei Municipale de Femei a PLR şi ministru al Mediului, Silvia Ştirbeţ, Aurica Amariei şi Svetlana Vasilache. În Biroul Permanent au fost alese 11 persoane.

Invitaţi de onoare la Conferinţa Naţională de Femei a Partidului Liberal Reformator au fost preşedintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă, ministrul Mediului, Valentina Ţapiş, ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu şi viceministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor Boris Gherasim.

În cadrul evenimentului, preşedinta organizaţiei de femei, Tatiana Potîng a susţinut un raport referitor la formarea organizaţiilor teritoriale de femei ale PLR şi s-a arătat sigură de reuşita femeilor în această campanie palamentară.

Preşedintele PLR, Ion Hadârcă, a felicitat Organizaţia Naţională de femei şi pe preşedinta aleasă în funcţie. “Permiteţi-mi să vă felicit pentru că aţi fost aleasă pe merit şi să vă urez, dumneavostră doamnă Potîng şi echipei pe care o conduceţi, mult succes şi împreună să reuşim să obţinem un scor electoral bun”, a declarat Ion Hadârcă.

De asemnea, invitaţii au apreciat şi au lăudat implicarea activă a reprezentntelor din cadrul organizaţiilor de femei PLR în viaţa social-politică şi economică.

La eveniment au fost discutate subiecte ce ţin de actuala campanie electorală a Partidului Liberal Reformator şi implicarea femeilor în acest proces. Totodată, s-a subliniat necesitatea votării cotei de femei pe listele electorale.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

PLR a desfăşurat Conferinţe în sectoarele din Chişinău Reprezentanţii PLR au participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu în alegerile prezidenţiale din România