Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Reprezentanţii PLR au participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu în alegerile prezidenţiale din România

|versiune pentru tipar||
PLR / 30 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator

O delegaţie a Partidului Liberal Reformator din Moldova alcătuită din preşedintele Ion Hadârcă, preşedintele fracţiunii PLR, co-preşedintele Oleg Bodrug, vicepreşedinte al Parlamentului şi vicepreşedintele Tatiana Potîng, viceprim-ministru au participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului României şi preşedinte al PLR România în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Partidul Liberal Reformator din Moldova a venit cu un mesaj de înaltă apreciere a eforturilor depuse şi a rezultatelor obţinute de Călin Popescu-Tăriceanu în activitatea sa politică de până acum. “În calitatea mea de lider al Partidului Liberal Reformator din cel de-al doilea stat românesc, împreună cu colegii mei, dna viceprim-ministru, Tatiana Potâng, şi vicepreşedintele Parlamentului, Oleg Bodrug, ţinem să remarcăm, cu deosebită mândrie, că avem un partener politic direct de această parte a Prutului, un partid liberal-reformator, şi un lider care nu a abandonat ideile liberalismului în schimbul comodităţii şi conformismului. Constatăm cu bucurie că la Bucureşti s-a păstrat un urmaş demn al Brătienilor, un autentic partid liberal”, a declarat preşedintele PLR Ion Hadârcă.

În mesajul de susţinere, Ion Hadârcă explică de ce Călin Popescu-Tăriceanu este singurul care poate să-şi ducă până la capăt promisiunile. “Domnul Tăriceanu este premierul care a adus România în Uniunea Europeană. Este liberalul care a crezut în reforme, a ştiut să modernizeze în ritm alert statul şi economia românească pentru a accelera dobândirea statutului firesc de membru a marii familii europene! Domnul Tăriceanu şi-a asumat şi decizii deloc uşoare, în repetate rânduri a plasat interesul naţional deasupra celor de partid, niciodată nu a acţionat circumstanţial, a scrutat viitorul ca un adevărat vizionar.”

Atât în timpul evenimentului, cât şi la final, preşedintele PLR România, Călin Popescu-Tăriceanu a mulţumit pentru prezenţă şi susţinere reprezentanţilor Partidului Liberal Reformator din Moldova.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Conferinţa Organizaţiei Naţionale de Femei PLR Mesaj de felicitare cu ocazia “Zilei profesorului”