Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Comunicat al Serviciului de presă al PNL

|versiune pentru tipar||
PNL / 13 aprilie 2008
Partidul Naţional Liberal

Pe 13 aprilie curent, de Ziua Naţională a Înverzirii plaiului, tinerii naţional-liberali din comuna Durleşti, municipiul Chişinău, au desfăşurat acţiunea “Sîmbăta curăţeniei naţional-liberale”. Potrivit Dianei Crudu, preşedintele Organizaţiei Femeilor Naţional-Liberale (OFNL), la manifestarea organizată în comun cu Primăria şi cu Regia de salubrizare Durleşti, au participat circa 100 de persoane, 80 la sută tineri simpatizanţi ai idealurilor liberale, dintre care 30 membri ai PNL. În această zi s-au plantat 118 puieţi de salcîm.

Potrivit Dianei Crudu, tinerii au mai amenajat un răzor în faţa Institutului de chimie din localitate, sădind în mod simbolic 200 de narcişi galbeni, culoare ce ţine de insemnele liberalilor, au fost întreprinse măsuri pentru îngrijirea spaţiilor verzi, au fost adunate frunzele uscate şi vopsite băncile din grădina publică “Ştefan cel Mare”, unde au fost plantaţi 30 de pomi.

Acţiunea “Sîmbăta curăţeniei naţional liberale” s-a desfăşurat cu sprijinul Administraţiei publice locale (APL), reprezentate de dl primar Nicolae Crudu, membru al PNL, de Regia de salubrizare şi cu suportul agenţilor economici din localitate.

Serviciul de presă PNL
Declaratia Delegatiei Politice Nationale cu privire la instaurarea unui regim politic autoritar in Republica Moldova Comunicat despre participarea reprezentanţilor PNL la Dezbaterile publice din Scuarul Operei Naţionale cu tema “Votul proVoronin din 4 aprilie 2005 şi problema transnistreană”, în contextul reluării dialogului Voronin-Smirnov