Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

In Chisinau ne pregatim de locale. La Balti pt PNL s-au “mai gasit” 66 de voturi…

|versiune pentru tipar||
PNL / 17 decembrie 2010
Partidul Naţional Liberal

Astazi, la sediul PNL, a avut loc o sedinta a activistilor PNL din Chisinau. S-a facut bilantul participarii la alegerile parlamentare anticipate, s-a analizat actuala situatie politica si s-au stabilit sarcinile organizatiei municipale Chisinau in preajma alegerilor locale, care ne asteapta in primavara-vara anului 2011.

Conducerea PNL a remarcat cu satisfactie ca peste 2000 de persoane au votat in Chisinau pentru PNL, precum si faptul ca, in ultimul timp, inainte de alegeri si dupa, citeva sute de locuitori ai Chisinaului au devenit membri ai formatiunii.

Tinerii national-liberali, care au fost agitatori si observatori in campania electorala, se pregatesc de congresul al II-lea al TNL, de diferite actiuni pe care le va desfasura PNL in lunile urmatoare.

La sedinta de astazi, la care conducerea PNL a multumit tuturor celor ce s-au implicat in campania de alegeri, au participat si persoane devenite recent membri ai PNL, care au subliniat ca PNL va fi doar in crestere dupa ce si-a facut cunoscut mesajul si a adunat o echipa de oameni curajosi, ce promoveaza deschis Mesajul Unirii cu Romania, ca cea mai scurta cale de integrare in NATO si UE.

Grupul de activisti ai PNL vor pregati conferinta Organizatiei Municipale Chisinau a PNL, care va alege delegatii la Congresul al III-lea al partidului, si vor adopta platforma electorala pentru alegerile in Municipiul Chisinau.

La sedinta au vorbit Vitalia Pavlicenco, presedintele Partidului, Mihai Severovan, consilier municipal PNL, alti membri ai conducerii PNL, s-au pus intrebari si s-a exprimat sugestia de a se elabora cit mai repede platforma electorala pentru locale.

Activistii organziatiei municipale PNL-Chisinau au fost informati despre deciziile DPN, care si-a tinut sedinta pe 4 decembrie, si au primit urari cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si cu ocazia Anului Nou.

Serviciul de presa al PNL

Republica Moldova trebuie să se apropie de Romania, de NATO şi de UE PNL va ureaza un Craciun fericit si La Multi Ani!