Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

PNL va ureaza un Craciun fericit si La Multi Ani!

|versiune pentru tipar||
PNL / 22 decembrie 2010
Partidul Naţional Liberal

Se apropie sarbatorile de Craciun si vine Anul Nou — 2011. Va dorim la toti sa nu va pierdeti speranta de Libertate — cea mai scumpa valoare pentru fiecare om, prin care isi poate apropia fericirea, inclusiv intr-un spatiu in care ea inca este asteptata.

La acest sfirsit de an, Partidul National Liberal exprima recunostinta si admiratie tuturor membrilor si simpatizantilor formatiunii, care fac parte din familia noastra politica, tuturor celor care au reusit, ca pe niste perle, sa ii identifice pe votantii Mesajului Unirii, lansat in mod curajos si promovat de PNL in acest an. Acest mesaj spune un adevar incontestabil: reintregirea neamului este calea cea mai scurta de restabilire a adevarul istoric, de realizare a unitatii nationale a Statului Roman, de a fi, impreuna cu toti romanii europeni, in comunitatea civilizata a familiei euratlantice.

Conducerea PNL multumeste din toata inima celor ce au avut taria si fermitatea, ce au demonstrat principialitate si solidaritate de a fi impreuna pe 28 noiembrie, intr-o pozitie de viitor, salvatoare pentru romani, si nu doar. PNL va asteapta sa mergem, impreuna, spre alegerile locale, prin care sa fie promovati ca alesi locali cei mai demni dintre noi.

PNL ii felicita si pe toti cei care inca sint pe drumul spre Adevar! El se va deschide neaparat si pentru Dumneavoastra!

PNL ureaza multa sanatate si exprima recunostinta profunda cetatenilor Republicii Moldova aflati peste hotare, care au dat, in mod constient, un vot de Demnitate pentru formatiunea noastra. Noi stim ca multi cetateni au dorit sa sprijine mesajul PNL, dar inca nu au facut-o, dorind demolarea definitiva a regimului comunist din cel de-al doilea stat romanesc. Noi stim ca, data viitoare, vom fi impreuna intr-un gind si in speranta noastra sincera de unitate nationala.

Fiecare vrea sa fie alaturi de cei dragi, mai ales in cele mai sensibile clipe de sarbatoare, la trecerea anilor, cind sperantele ne umplu sufletul. Inca nu e posibil astazi sa fim cu familiile intregite la masa de Craciun. Inca nu circulam liber, decit daca devenim cetateni romani europeni. Prin perseverenta, prin curaj, vom apropia clipa Libertatii depline si definitive.

PNL va ureaza multa fericire, dirzenie si incredere, care sa ne faca rezistenti, pentru a avansa si a apropia reintregirea neamului, ce ne va reda puterea de a ne decide altfel soarta, asa cum fac fratii romani si europeni, alaturi si impreuna cu ei urmind sa fim si noi, romanii basarabeni cu vocatie europeana.

La Multi Ani!

Vitalia Pavlicenco,
presedintele Partidului National Liberal

Sursa: www.pnl.md

In Chisinau ne pregatim de locale. La Balti pt PNL s-au “mai gasit” 66 de voturi… Partidul Naţional Liberal sprijină reconstituirea AIE