Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Tinerii naţional-liberali — nr.3 în top

|versiune pentru tipar||
PNL / 3 martie 2011
Partidul Naţional Liberal

Reprezentanta din Republica Moldova a Intitutului National Democratic pentru Relatii Internationale din SUA (NDI) a propus partidelor sa participle, pe 3 martie 2011, in incinta Universitatii de stat “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, la o noua editie a Tirgului Organizatiilor de Tineret ale formatiunilor politice. Obiectivul evenimentului a fost ca fiecare aripa tinara sa isi prezinte formatiunea, sa interactioneze cu studentii institutiei si cu tinerii cetateni, ca sa recruteze noi membri si sprijinitori.

Tineretul National Liberal a reprezentat si prezentat pentru a patra oara formatiunea la Tirg. La a treia editie, din Chisinau, din perioada electorala, nu a avut loc si o competitie. La primele doua editii, TNL a ocupat locul doi si, respectiv, locul intii printre organizatiile de tineret ale partidelor.

La editia de la Cahul, de joi, 3 martie, Tineretul National Liberal a luat locul trei prin numarul de sprijinitori atrasi, cedind locul doi cu numai 14 semnaturi i tinerilor de la PLDM. Pe locul intii s-a plasat tineretul de la PD.

Tinerii national-liberali au reprezentat cu demnitate formatiunea, au oferit materiale promotionale persoanelor interesate, printre care promovate in campania pentru alegeri parlamentare anticipate de la 28 noiembrie 2010, dar si calendare, pliant-carte de vizita a PNL, Platforma-cadru a partidului pentru alegerile locale, ce vor avea loc in acest an.

TNL-istii au fost activi, energici, solicitati de studenti si de profesori,

obtinind simpatia publicului. Ei au lasat in urma echipele de tineri de la PL, PPCD, PSD. Formatiunile MAE si AMN nu au mai participat la eveniment, fiind, probabil, pe drumul spre fuzionarea cu alte partide.

Daca e sa analizam locul printre partide dupa alegeri, PNL, exceptind PUM-ul lui Pasat, excluzind AMN si MAE, care dispar de pe arena politica, devine, ca prezenta publica, primul sau al doilea partid dupa cele patru partide parlamentare. Timpul, mai ales politic, este in favoarea PNL.

Serviciul de presa al PNL
Sursa: www.pnl.md

Filialele PNL se pregătesc de alegeri locale DPN a PNL: “AIE-2 dezamăgeşte zilnic populaţia şi compromite, din start, alegerile locale”