Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Echipa PNL de la Cantemir intră hotarît în alegeri locale

|versiune pentru tipar||
PNL / 2 aprilie 2011
Partidul Naţional Liberal

Simbata a avut loc la Cantemir conferinta teritoriala a Filialei PNL. Echipa mai veche s-a completat masiv cu noi membri, efort depus in special de Vasile Lupascu si Mihai Creanga. Discutiile s-au axat pe istoria PNL, pe momentul politic si pe sarcinile PNL in perioada apropiata si mai indepartata. In legatura cu viitoarele alegeri locale, delegatii la conferinta s-au aratat hotariti sa intre in lupta politica, fara a se lasa intimidati de comportamentul partidelor parlamentare arogante, care vehiculeaza constant ca trebuie oamenii activi sa candideze numai pe listele partidelor cu acces la Bugetul public, operand cu aceleasi instrumente ca si comunistii.

Bucura foarte mult faptul ca printre cei alesi delegati la conferintateritoriala sint si tineri, ca si doamne, care manifesta interes atit pentru un partid curat, necorupt, nemafiotizat si cu o idee si un obiectiv clar — de reintregire a neamului romanesc si integrarea accelerata a celui de-al doilea stat romanesc in NATO si UE, prin regasirea celor doua state in unul singur, unitar, romanesc.

In campania alegerilor locale, pentru care PNL a si pregatit platforma-cadru, se va merge cu mesajul promovarii alesilor locali care sint buni profesionisti, care au bun simt si sint curati, nu au fost la guvernare si nu accepta procesul de deturnare a bunurilor publice, care se constata constant in R.Moldova. Filiala teritoriala Cantemir a pregatit si candidati la functia de primar, pregateste listele pentru Consiliile raionale, orasenesti si locale, membrii activi si candidatii avind sarcina sa identifice principalele probleme ale localitatilor pentru a identifica si posibilitati pentru solutionarea lor. Conducerea aleasa a Filialei teritoriale Cantemir au proiecte elaborate pentru atragerea de fonduri europene, care ar putea oferi un numar mare de locuri de munca si inviorarea vietii economice a unitatii administrative.

Serviciul de Presă al PNL

PNL — pe 27 martie 2011 PNL din Drochia înţelege jocurile partidelor parlamentare