Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Filiala PNL Teleneşti, şi-a ales conducerea la conferinţa de duminică

|versiune pentru tipar||
PNL / 15 iulie 2014
Partidul Naţional Liberal

Duminică, 13 iulie, a avut loc, la Teleneşti, conferinţa Organizaţiei teritoriale a PNL.

Această filială naţional-liberală a obţinut consilieri în localităţile Căzăneşti şi Ratuş, în special fiind vorba de Veaceslav CERTAN, un luptător pentru REÎNTREGIRE şi un apărător al intereselor comunităţii, al drepturilor membrilor acesteia.

Echipa în frunte cu Gorun Alexei este una activă, care luptă pentru dreptate în interesul cetăţenilor, pentru că reprezentanţi ai partidelor parlamentare se dedau continuu abuzurilor şi infracţiunilor. Acest fapt căleşte echipa.La fel, echipa de la Teleneşti este prezentă la toate acţiunile unioniste, pentru că unii naţional-liberali sunt şi activişti în sfera organizaţiilor nonguvernamentale, care sunt parte a CU. Prezenţi la conferinţa teritorială, membri ai conducerii PNL, printre care secretarul general Ion Margine, care a adus o donaţie de carte transmisă din tot sufletul de Sergiu Chircă, luptătorul pentru unificarea românească, profesorul şi doctorul habilitat în economie, ce explică în cărţile sale unde este locul Basarabiei în trecut şi în viitor.

Discuţiile s-au axat pe situaţia politică, pe imperativele participanţilor la procesul unionist, pe priorităţile anului electoral 2014, în care politicienii ar trebui să înţeleagă responsabilitatea pentru apărarea orientării europene, Unirea cu România fiind cea mai scurtă cale de integrare în UE.

Delegaţii la conferinţă au ales echipa de conducere a OT PNL din Teleneşti, care este conştientă de sarcinile ce îi stau în faţă în anul 2014, legat de alegerile parlamentare, şi, de asemenea, în 2015, legat de alegerile locale.

Serviciul de presă al PNL
Sursa: www.pnl.md

Declaraţie-apel a Consiliului Unirii privind solidarizarea societăţii pentru obţinerea lichidării consecinţelor Pactului criminal Molotov-Ribbentrop Alexandra Can şi Ludmila Bolboceanu, active la conferinţa privind modernizarea socială