Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

În pragul noului an — felicitare din partea PNL

|versiune pentru tipar||
PNL / 23 decembrie 2014 | 
Partidul Naţional Liberal

Dragi prieteni,

Ne apropiem de sfârşitul anului 2014. A fost un an foarte greu, marcat de dezamăgiri, de minciuni, de alegeri manipulate, însoţite de vânzarea unor iluzii proeuropene, false şi ieftine, de către nişte farisei ce fură anii din viaţa unor generaţii de sacrificiu.

Noi, naţional-liberalii, unioniştii, am făcut şi în acest an ce am putut — le-am explicat concetăţenilor că nu există altă cale de a ieşi din situaţia nedreaptă, în care se zbate societatea, decât Reîntregirea românilor într-un singur stat, european şi puternic, ce va face faţă tuturor provocări din Est.

În acest an, noi, PNL, nu ne-am bucurat de sprijinul Dumneavoastră. Asta şi pentru că suntem într-un stat încă fără lege, un stat dominat de grupări oligarhice şi de clanuri mafiote, ce constituie o Putere extremistă, care foloseşte instituţiile publice doar pentru interesul propriu, contra cetăţeanului.

De aceea, nici anul viitor, 2015, nu va fi unul uşor şi aducător de realizări în interesul şi pentru binele omului simplu.

Noi, membrii curajoşi din PNL vă dorim să supravieţuiţi, prin solidaritatea prietenilor şi a rudelor, să vă creşteţi şi să vă educaţi copiii şi să aveţi un discernământ maxim în faţa altor decizii pentru al doilea stat românesc, aflat, încă, sub cizma rusească şi sub o Putere fricoasă în faţa acestei dominaţii estice nefaste.

Să aveţi un Crăciun Fericit, cu lumină în suflet şi cu gândul la Domnul!

La Mulţi Ani

Sursa: www.pnl.md

Mesaj de felicitare adresat de Partidul Naţional Liberal din Republica Moldova cu ocazia alegerii Alinei GORGHIU în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal din România A plecat la Domnul un român adevărat — Tudor Arseni, vicepreşedinte al PNL Orhei