Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Mesaj de felicitare adresat de Partidul Naţional Liberal din Republica Moldova cu ocazia alegerii Alinei GORGHIU în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal din România

|versiune pentru tipar||
PNL / 18 decembrie 2014
Partidul Naţional Liberal

Stimată Alina GORGHIU,

Partidul Naţional Liberal din al doilea stat românesc, Republica Moldova, a luat cunoştinţă cu multă satisfacţie de opţiunea naţional-liberalilor din România de a alege lider politic o femeie.

PNL din stânga Prutului activează de opt ani în a treia formulă, marcată de promovarea, cu demnitate, a aspiraţiei de reunificare a celor două state româneşti. PNL din Republica Moldova a salutat poziţia PNL din România privind imuabilitatea valorilor naţional-liberale. O Decizie similară a adoptat, recent, în şedinţa din 13 decembrie, Delegaţia Politică Naţională a PNL din Republica Moldova, care se revendică de la hotărârile istorice ale membrilor de vază ai PNL, ce au modernizat şi reîntregit România, precum şi de la eforturile autentice ale PNL din România de a aduce Ţara în NATO şi UE.

PNL din Republica Moldova speră să stabilească o cooperare eficientă cu PNL din România — partide care împărtăşesc speranţa idealului istoric al românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Vitalia PAVLICENCO,
preşedintele Partidului Naţional Liberal din Republica Moldova

Sursa: www.pnl.md

La Chişinău, avem un Sistem antiromânesc şi o conducere fals proeuropeană. PNL protestează contra interdicţiei impuse unionistului George Simion de a trece Prutul În pragul noului an — felicitare din partea PNL