Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Păşim în Anul istoric 2018

|versiune pentru tipar||
PNL / 31 decembrie 2017
Partidul Naţional Liberal

Dragi prieteni,

Putem spune că am păşit în Anul istoric 2018, lăsînd în urmă anul 2017, — încă un an de speranţe înşelate. Minunăţia vieţii este, însă, că oamenii, totuşi, nu îşi pierd speranţa şi acest lucru pare să menţină viaţa, în continuitatea ei.

În plan politic, după anul electoral 2014, cînd cetăţenii noştri au mai acordat, nemeritat şi eronat, credit de încredere unor forţe care au ajuns în Parlament şi i-au dezamăgit cumplit, cei trei ani, care s-au scurs de atunci, nu i-au întărit nimănui convingerea că putem edifica un stat, care să îi facă pe oameni fericiţi.

Partea bună, totuşi, este că acest lucru îl înţeleg tot mai mulţi. Care, deja, au curajul să şi o spună public. Apare finalitatea în conştientizarea unei realităţi inerente. Şi acest proces nimeni nu îl va mai putea opri.

Ce ar mai fi de făcut? Să apară tot mai multă demnitate şi pornire sinceră de a lupta — în anul care începe — pentru realizarea sacrului ideal al reîntregirii neamului românesc. Fapt ce poate fi ghidat şi îndrumat, însă nu de farisei şi de “falşi amici”… De pe ambele maluri ale Prutului…

Iar ca să nu se întîmple acest lucru, trebuie să fim vigilenţi şi să ne coagulăm eforturile. Suntem gata să nu ratăm Anul 2018?

La Mulţi Ani!

Sursa: www.pnl.md

Solidarizarea euro-unionista este salvarea in faţa ofensivei ruseşti