Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPCD

Comunicat de presă al OT “Noua Generaţie”

|versiune pentru tipar||
PPCD / 2 noiembrie 2009
Partidul Popular Creştin Democrat

Duminică, 1 noiembrie a avut loc Conferinţa Organizaţiei de Tineret “Noua Generaţie” a PPCD. Victor Ciobanu a fost reales în funcţia de preşedinte al Noii Generaţii. Acesta a menţionat aportul considerabil al organizaţiei de tineret în campania de alegeri Parlamentare în promovarea Partidului Popular Creştin Democrat. De asemenea, Conferinţa a ales 6 vicepreşedinţi şi a reconfirmat-o pe Natalia Mihai în calitate de Secretar General.

Cei peste 400 de delegaţi din toate raioanele republicii au adoptat 6 rezoluţii pregătite anterior de Grupurile de Lucru din cadrul Consiliului Naţional al Noii Generaţii. Acestea se referă la Implicarea tinerilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării, la Politica externă a ţării, la Situaţia economică a tinerilor din Republica Moldova, la Situaţia din sistemul de învăţământ, la Funcţionalitatea legislaţiei cu privire la tineret şi la politicile sociale, locuri de muncă şi locuinţe.

Cei trei invitaţi internaţionali Holger Dix, de la Konrad Adenauer Stiftung, Alfred Evers, de la Eduardo Frei Foundation şi Mario la Sala, purtătorul de cuvânt al PPCD pentru relaţii externe s-au referit la importanţa promovării doctrinei creştin-democrate în Republica Moldova şi rolul Noii Generaţii a PPCD în implicarea activă în acest proces.

Iurie Roşca, preşedintele PPCD a menţionat în luarea sa de cuvânt, după ce a fost felicitat cu prilejul zilei de naştere de audienţa care l-a aplaudat în picioare, că va insista ca şi în continuare tinerii din Noua Generaţie să fie promovaţi în funcţii de conducere a partidului şi în calitate de candidaţi de frunte pentru alegerile locale şi parlamentare, ca şi în campania electorală precedentă.

Biroul de Presa al PPCD

Apelul AJCD către instituţiile europene PPCD a participat la Congresul Partidului Popular European