Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Comunicat de presă al PPDA: “DA Copiilor”

|versiune pentru tipar||
(astăzi PPDA) / 13 aprilie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

De sfînta sărbătoare a Învierii Domnului Isus Hristos PPDA şi-a propus organizarea unei acţiuni de caritate pentru a aduce zîmbetul pe chipurile celor ce merită mai mult ca oricine şi anume pe chipurile copilaşilor din familiile social vulnerabile.

Imboltul de a face lucruri mici pentru cei ce pun preţ pe acest fapt se datorează faptului că pe timp de iarnă la temperatura de -22ºC copilaşii în loc de cizmuliţe cu blană, călduroase purtau în picioruşe săndăluţe bune de nimic. Aceste mici fiinţe de prin localităţile Republicii uitate de cei de sus, unele nici pe hartă nu le găseşti lăsate în păienjenişul vremii familii în care copii nu au condiţii normale de dezvoltare fizic şi intelectual, care nu au parte de-o copilarie fericită şi lipsită de griji.

Apelul nostru adresat mai multor grădiniţe din municipiul Chişinău de a participa la acţiunea de caritate a avut un impact pozitiv.

Ajutorul a venit din toate sectoarele municipiului fapt cărui suntem nespus de recunoscători Directorilor acestor instituţii şi părinţilor care au fost receptivi apelului nostru şi au contribuit la realizarea acestui act de caritate. Lucrurile colectate au fost repartizate în cîteva localităţi şi anume: Sipoteni-Călăraşi; Chirca-Anenii Noi; Feşteliţa şi Coplani-Ştefan Vodă; Ţîganca, Sarai-Cantemir; Colibaşi-Cahul; Şestaci-Şoldăneşti; Sadaclia-Basarabeasca; Vorniceni, Dolna-Străşeni.

Lăsînd principiile şi ambiţiile personale în favoarea oamenilor ce necesită o mînă de ajutor şi nu atunci cînd merge vorba de reiting sau propagandă. PPDA a mers în întîmpinarea greutăţilor şi nevoilor în favoarea unor familii uitate de toţi. Ajutînd mici fiinţe pure să zîmbească şi să se bucure de sărbători în hăinuţe şi încălţăminte potrivite. Ascultînd aceşti copilaşi cum recită poezii atît de profund şi sufletist, se înmoaie sufletul şi celor mai duri oameni. Această acţiune a fost făcută pentru a aminti celor de sus că mai sunt şi alte necesităţi şi că cineva mai are nevoie de ajutorul lor.

Doamne Ajută MOLDOVA.

Sursa: www.m-da.md

Scrisoare deschisă adresată partidelor politice din Parlamentul RM, MAI şi Procuraturii Generale Comunicat de presă al PPDA: “DA Tricolorului”