Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

PCDA: Cerem demisia Deputatului Valeriu Guma

|versiune pentru tipar||
PPDA / 15 iunie 2012
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Comunitar Democraţia Acasă este îngrijorată de atitudinea societaţii civile şi a reprezentanţilor clasei politice faţă de condamnarea deputatului democrat Valeriu Guma de catre Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani de detenţie cu executare.

Chiar dacă decizia a fost atacată în instanţă ierarhic superioară, acest eveniment a dezonorat imaginea Parlametului Repulicii Moldova.

Ce trebuie să înţeleagă simplii cetăţeni că în parlamentul Moldovei avem tîlhari condamnaţi în afară şi respectaţi Acasă.

La randul sau, Partidul Demorat nu a luat atitudine promtă faţă de un membru care deţine o funcţie de Deputat în Legislativ, condamnat la închisoare de către o instanţă de judeată.

Suntem profund indignaţi de faptul ca mass media si societatea civilă nu a bătut alarma asupra acestui caz fără precedent. Amintim că deputatul Valeriu Guma mai deţine si funcţia de secretar al comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe.

Partidul Comunitar Democraţia Acasă consideră că Valeriu Guma ar trebui sa-şi depună mandatul de deputat, iar Partidul Democrat sa-l excluda din partid.

Dorim un Parlament curat, avem nevoie de Oameni curajoşi,cinstiţi, drepţi, demni, şi cu o moralitate impecabilă care să ne fie exemplu demn de urmat,

Vrem schimbarea clasei Politice.

Sursa: www.m-da.md

PCDA: DA pentru 3 lei şi NU pentru 5 lei Mesaj de felicitare din partea PCDA cu prilejul Zilei profesionale a medicului şi a farmacistului