Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Declaraţia Partidului Popular Republican în legătură cu arestarea Directorului de vînzări al postului de televiziune PRO TV Chişinău

|versiune pentru tipar||
PPR (astăzi PN) / 12 septembrie 2006
Partidul NostruAcţiunile nelegitime ale organelor de forţă faţă de directorul de vînzări al postului de televiziune PRO TV Chişinău, Ghenadie Braghiş, sînt o expresie a urzurpării puterii de către preşedintele Vladimir Voronin şi regimul instaurat de el.

Extremismul politic, călcarea în picioare a Constituţiei, a principiilor democratice, a drepturilor omului, transformarea justiţiei şi mass media în instrumente de hărţuire şi intimidare a oponenţilor politici sînt practici prin care se manifestă zilnic acest regim dictatorial.

Acestea sînt consecinţe ale votului laş “pro-Voronin” din 4 aprilie 2005, consecinţe despre care Partidul Popular Republican a stăruit să informeze opinia publică în repetate rînduri.

Din păcate nici una din declaraţiile Partidului Popular Republican, privind uzurparea puterii în stat nu a fost adusă la cunoştinţa populaţiei de către PRO TV Chişinău. Din contra, PRO TV Chişinău permanent demonstra loialitate puterii, înscriindu-se în lista mass-media controlate de coaliţia roş-oranj de la guvernare.

Cazul PROTV Chişinău dovedeşte, o dată în plus, că încercările de a cocheta cu un regim, ce sfidează obraznic Constituţia, nu te salvează de abuzurile lui.

Pentru ca regimul să poată fi schimbat poporul trebuie să cunoască crimele lui. În calitatea sa de formaţiune de opoziţie Partidul Popular Republican va continua să informeze populaţia despre fărădelegile puterii.

Chemăm mass media să ni se alăture în această cauză.

Apropiatele alegeri locale, iar apoi cele parlamentare oferă societăţii noastre o şansă reală a schimbării pe care nu avem dreptul să o mai ratăm.

Serviciul de presă PPR
Declaraţia Partidului Popular Republican în legătură cu desfăşurarea aplicaţiilor militare NATO pe teritoriul Republicii Moldova Apelul Partidului Popular Republican către locuitorii sectorului Centru “Să-i alegem pe cei mai demni!”