Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Poziţia lui Usatîi vizavi de interzicerea agitaţiei electorale cu implicarea interpreţilor străini

|versiune pentru tipar||
PN / 10 aprilie 2015
Partidul Nostru

Liderul Partidului Nostru consideră că frica de a pierde puterea îi împinge pe deputaţii coaliţiei de guvernare la gesturi disperate.

În opinia lui Usatîi, autorităţile ignoră cu desăvârşire legile, introducând cenzura, audiind cu uşile închise raportul în cazul jafului secolului de la BEM şi adoptând legea bugetar-fiscală pe propria răspundere a Guvernului.

“Coaliţia minoritară cu participarea liberalilor a interzis cetăţenilor străini să cânte, să danseze, să recite versuri şi să se întâlnească cu locuitorii ţării noastre în timpul campaniei electorale. Este absolut evident că această iniţiativă este îndreptată împotriva Partidului Nostru, de care se tem cel mai tare hoţii de la guvernare. Această interdicţie este îndreptată împotriva celor care în noiembrie anul trecut erau gata să înlăture cu susţinerea majorităţii alegătorilor regimul oligarhic din Moldova.”, — consideră Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, “acest proiect de lege este îndreptat împotriva cetăţenilor Republicii Moldova, pe care plahotniucii, filaţii, voroninii şi ghimpii i-au lipsit de dreptul de a se veseli, odihni şi a admira evoluţia interpreţilor preferaţi în timpul alegerilor. Şi asta pentru că acest fapt le ameninţă securitatea şi le complică sarcina de a falsifica rezultatele voinţei poporului”.

“Hoţii şi escrocii din Parlament pot adopta orice legi nebune şi pot introduce orice fel de interdicţii, doar că asta deja nu îi va mai salva. Le-a sunat ceasul. Iar Partidul Nostru, cu sau fără concerte electorale, va învinge la alegerile locale din acest an. Această victorie va fi începutul eliberării Moldovei de sub jugul actualei puteri criminale.” — a precizat Usatîi.

Sursa: ru1.md

4500 de cadouri pascale! Partidul Nostru a felicitat bătrânii singuratici şi copiii orfani cu ocazia Sfintelor Paşti Renato Usatîi a adresat cetăţenilor un mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorilor de Paşti