Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

4500 de cadouri pascale! Partidul Nostru a felicitat bătrânii singuratici şi copiii orfani cu ocazia Sfintelor Paşti

|versiune pentru tipar||
PN / 10 aprilie 2015 | 
Partidul Nostru

Echipa lui Renato Usatîi a vizitat peste 30 de aziluri de bătrâni şi 20 de case de copii din toată ţara

În ajunul Sărbătorilor Pascale, activiştii Partidului Nostru au deschis uşa celor care au nevoie de atenţie şi căldură sufletească — bătrânii singuratici şi copii rămaşi fără îngrijire părintească, cărora le-au înseninat Sfintele Paşti prin oferirea unor cadouri. Astfel de acţiuni au devenit deja o tradiţie pentru formaţiunea condusă de Renato Usatîi. Pachetele cu dulciuri şi pască au adus zâmbete pe feţele copiilor rămaşi fără familie şi au înseninat chipurile bătrânilor, care, fie şi pentru o zi, au simţit că nu sunt singuri.

“Paştele este una dintre cele mai importante sărbători pentru creştini şi reprezintă un moment de bucurie şi speranţă, iar noi anume asta am încercat să facem — să împărţim această bucurie şi celor mai trişti decât noi. Le-am oferit aceste cadouri pentru ca şi ei să simtă sărbătoarea Învierii Domnului, chiar dacă sunt departe de familiile lor sau nu le mai au.” — a spus reprezentantul Partidului Nostru, Irina Malai.

“Suntem absolut convinşi de faptul că aceşti bătrâni şi copii au nevoie de atenţie şi grijă la fel cum au nevoie de apă şi mâncare, mai ales de sărbători. Ne bucurăm că i-am făcut să zâmbească şi că sărbătoarea a prins culoare şi pentru ei.” — a precizat reprezentantul Partidului Nostru, Serghei Achiri.

În acest an membrii echipei lui Renato Usatîi au împărţit cadouri de Paşti la 4500 de bătrâni şi copii în peste 30 de aziluri de bătrâni şi centre de reabilitare pentru veteranii de război, dar şi în 20 de case de copii şi şcoli-internat.

Sursa: ru1.md

Renato Usatîi: Voi participa sigur şi în alegerile locale, şi în alegerile parlamentare Poziţia lui Usatîi vizavi de interzicerea agitaţiei electorale cu implicarea interpreţilor străini