Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Renato Usatîi: Platforma DA, condusă de oligarhi, foloseşte oamenii din PMAN

|versiune pentru tipar||
PN / 10 septembrie 2015
Partidul Nostru

Liderul Partidului Nostru susţine că respectă toţi cetăţenii care protestează în PMAN, dar afirmă că ei sunt amăgiţi de liderii Platformei DA, care urmăresc doar interesele personale şi vor să ajungă, astfel, la guvernare.

Renato Usatîi susţine că oamenii care protestează în Piaţa Marii Adunări Naţionale sunt amăgiţi şi folosiţi pe post de carne de tun de liderii Platformei DA, care, astfel, îşi fac interesele proprii şi cele ale oligarhilor care îi dirijează. Liderul Partidului Nostru spune că nu va permite acest lucru şi va organiza un protest adevărat, ce va înlătura actuala guvernare oligarhică de la putere.

“Cei din Platforma DA doar folosesc oamenii ca să pună ei mâna pe putere, eu nu o să-i las să facă asta şi voi organiza un protest real, care va avea un singur obiectiv, debarcarea actualei guvernări şi alegeri anticipate. Asta e singura soluţie care ne-a rămas. Ceea ce fac unii idioţi, care conduc Platforma DA, este doar să amăgească lumea şi sa obţină beneficii de la guvernanţi, ei nu au curajul să meargă în anticipate, au folosit asta doar ca sa şantajeze guvernarea. Platforma DA are în spate acelaşi tip de oligarhi ca Plahotniuc şi Filat. Nu voi permite ca oamenii să fie folosiţi pentru a schimba nişte oligarhi cu alţi oligarhi. P.S. Respect pentru toţi cetăţenii care protestează în Piaţă!!! În scurt timp ne vedem!!!” — a scris Renato Usatîi pe reţelele de socializare.

Sursa: ru1.md

Renato Usatîi s-a adresat la CEDO 20 de producători de fructe din Moldova îşi reiau exporturile pe piaţa Rusiei, datorită lui Renato Usatîi