Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Platforma DA a rezervat scuarul Parlamentului pentru a împiedica protestele planificate de Usatîi şi Dodon

|versiune pentru tipar||
PN / 22 septembrie 2015
Partidul Nostru

Năstase şi Dolganiuc, care au monopolizat Piaţa Marii Adunări Naţionale, se tem de concurenţă.

Declaraţiile lui Renato Usatîi despre iniţierea protestelor de amploare în centrul capitalei au stârnit reacţii dure din partea liderilor Platformei DA.

“Platforma DA a ieşit astăzi cu o mărturisire sinceră despre scopurile şi obiectivele aflării obositoare şi plictisitoare în PMAN. S-a dovedit că ei pur şi simplu ţin locul ocupat, ca să nu cumva, Doamne fereşte, să nu vină adevăraţii protestatari”, a scris Usatîi pe reţelele de socializare.

Potrivit lui Usatîi, atunci când “activiştii lui au venit la Primăria Chişinău să anunţe despre iniţierea începând cu ziua de duminică 27 septembrie a protestelor împotriva regimului de la guvernare, acolo deja erau Năstase şi Dolganiuc cu poliţia şi paza de stat”.

“După un scandal ei au arătat documentele pe care le aveau: s-a dovedit că scuarul Parlamentului era rezervat de ei încă de la începutul lunii iulie şi până la sfârşitul anului. Bine că este vorba de sfârşitul anului 2015 şi nu 2025. Oricum, cred că acum ei vor prelungi rezervarea la nesfârşit. Aşadar, regimul ţine totul sub control. Aşa cred ei. Vom ieşi oricum la proteste. Nu au dat peste cine trebuie!”, a mai adăugat Usatîi.

Sursa: ru1.md

20 de producători de fructe din Moldova îşi reiau exporturile pe piaţa Rusiei, datorită lui Renato Usatîi Renato Usatîi în cadrul marşului de a protest a mii de oameni: Sau schimbăm acum mersul istoriei sau ţara va ajunge în prăpastie!