Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Provocare în ajunul Congresului “Partidului Nostru”! Primarul oraşului Basarabeasca a fost reţinut pe o învinuire inventată

|versiune pentru tipar||
PN / 17 martie 2017
Partidul Nostru

Primarul oraşului Basarabeasca, din partea “Partidului Nostru”, Valentin Cimpoeş, a fost reţinut de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, fiind bănuit de neglijenţă în serviciu, care a dus la urmări grave.

Acest dosar este o provocare organizată de regimul oligarhului Vladimir Plahotniuc în ajunul Congresului V extraordinar al “Partidului Nostru”, sînt convinşi membrii formaţiunii.

Procuratura, controlată de oligarhul Plahotniuc, îl învinuieşte pe Cimpoeş de faptul că nu a supravegheat o minoră care a fost violată de propriul tată. Este evident că procurorii, printre care este şi renumitul prin aderenţa sa la regimul criminal procuror Lilian Bacalîm, nu în zadar a fost aleasă ziua de astăzi pentru reţinerea primarului “Partidului Nostru”.

În faţa Primăriei Basarabeasca s-au adunat oameni care solicită eliberarea primarului şi să-i fie ridicate învinuirile aduse. Oamenii strigă “Ruşine!” şi “Libertate lui Valentin Cimpoeş!”. Între poliţie şi locuitori au fost fixate şi cîteva altercaţii.

Sursa: ru1.md

“Partidul Nostru” a semnat un acord de colaborare cu PLDR Rezoluţia Congresului V extraordinar al “Partidului Nostru”