Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPN

Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală

|versiune pentru tipar||
PN / 5 ianuarie 2018
Partidul Nostru

În cadrul unei transmisiuni live, liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a adresat cetăţenilor Moldovei, întregii diaspore de peste hotare şi activiştilor, forţelor politice sănătoase, cu îndemnul de a începe mobilizarea civilă totală împotriva regimului criminal al oligarhului Plahotniuc.

“Mă adresez către toţi cetăţenii Moldovei. Pe data de 9, după Crăciun, voi publica lista telefoanelor de contact din toată ţara. Acestea vor fi «linii fierbinţi», care vor activa de dimineaţă pînă seara tîrziu, în fiecare zi, fără zile libere. Fiecare poate suna, lăsa datele sale, să se înscrie şi să spună că este gata să iasă pentru a pune punct regimului de guvernare. Cei care se află în diasporă în Rusia — pentru voi, la fel, după data de 9 ianuarie vor fi publicate numerele de telefoane care vor activa zilnic. Acelaşi lucru se referă şi la diasporă, aflîndu-se în ţările UE, în SUA şi în toate celelalte ţări” — a spus liderul “Partidului Nostru”, îndemnînd toţi concetăţenii aflaţi peste hotare, să comunice prin intermediul aplicaţiei messenger numerele de telefon şi să participe la formarea echipelor de mobilizare pentru pregătirea către venirea generală la Chişinău — toţi împreună, împreună cu Renato Usatîi.

“Acesta este un an bun. În acest an putem schimba radical lucrurile, dacă ne vom uni, iar dacă nu ne vom uni atunci nimic nu vom reuşi nimic. Înţeleg că acuş va fi panică, vor fi ştiri, vor apărea filme noi… Aşa, ne unim şi mergem toţi pentru a pune capăt regimului banditesc a lui Plahotniuc!” — a îndemnat Renato Usatîi.

La fel, liderul “Partidului Nostru” a menţionat că alegerile parlamentare ce urmează (ordinare sau anticipate — nu are importanţă) pot fi comparate cu jocul în degetare. Mizele cresc, jocul atrage, dar rezultatul este mereu acelaşi — participanţii rămîn fără nimic, cîştigă doar hoţii. De aceea, la alegeri, “aceştia nu pot fi învinşi pentru că trăim într-un stat banditesc”, în care “Dodon cu Plahotniuc au programat totul pînă la ultima linie”.

Mobilizarea cetăţenească începe din oraşul Bălţi. Plahotniuc a pus sarcina de a captura acest oraş, pentru ca ulterior “să înghită toate celelalte sate şi oraşe” — a spus liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi. Pentru a confirma pregătirea de a ieşi în apărarea democraţiei şi a lăsa datele de contact, locuitorii oraşului Bălţi şi a localităţilor din apropiere pot suna la linia fierbinte — 078 135 724.

Sursa: pnru.md

Poziţia “Partidului Nostru” în legătură cu deschiderea oficiului NATO în Moldova Ca răspuns la teroare şi represiuni — consilierii municipali din Bălţi au declarat greva foamei