Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 21 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia Teritorială sectorul Centru a Partidului Popular din Republica Moldova a desfăşurat şedinţa Consiliului Politic, cu participarea Domnului Valeriu Cosarciuc, copreşedinte al formaţiunii.

Membrii Consiliului Politic au făcut analiza activităţii Organizaţiei Teritoriale pînă la moment, fiind trasate obiectivele pentru perioada imediat următoare. Totodată, s-a discutat pe marginea planului de acţiuni pentru anul 2013.

Nina Talmaci, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Centru a Partidului Popular din Republica Moldova, a menţionat, că “la etapa actuală este imperativ să ne consolidăm echipa prin atragerea persoanelor responsabile şi competente. Totodată, sarcina de bază pentru fiecare membru de partid este promovarea imaginii formaţiunii şi readucerea încrederii cetăţenilor în schimbarea reală, atît de mult aşteptată de toţi”.

În acelaşi timp, în sectorul Centru, s-a constituit Organizaţia Teritorială de Femei a Partidului, în funcţia de preşedinte fiind aleasă Olga Cosseli-Ostroskaia.

Constituirea organizaţiilor de femei în toate Organizaţiile Teritoriale este o acţiune a Partidului Popular, prin care formaţiunea susţine implicarea femeilor în politică şi le promovează în toate structurile de conducere ale Partidului.

În alocuţiunea sa, Valeriu Cosarciuc, copreşedinte al Partidului Popular din Republica Moldova, a punctat sarcinile ce stau în faţa formaţiunii la etapa actuală, îndemnînd pe fiecare membru în parte să se mobilizeze, “să întreprindă acţiuni concrete pentru implementarea Programului Politic al formaţiunii, prin care vom avea încrederea cetăţenilor şi vom putea fi credibili în discursul nostru despre un viitor mai bun pentru ţară.”

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: “Există pericolul abandonării procesului de integrare europeană” Alexandru Oleinic: Actuala guvernare s-a compromis în faţa Statului şi a cetăţenilor Republicii Moldova