Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

S-a constituit Organizaţia Teritorială Leova a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 5 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În raionul Leova a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova. La eveniment au fost prezenţi Alexandru Oleinic, Liderul Partidului Popular şi mai mulţi membri ai Biroului Permanent Central şi al Consiliului Politic Naţional al formaţiunii.

Echipa PPRM din Leova s-a arătat motivată de acţiunile întreprinse pînă la moment de Partidul Popular, unii membri prezenţi în sală menţionînd că activismul formaţiunii şi încrederea oamenilor, sînt factori importnaţi pentru succesul echipei, iar mobilizarea de care vor da dovadă membii PPRM este cel mai importanrt lucru pentru atragerea persoanelor responsabile.

Preşedintele ales al Organizaţiei Teritoriale Leova, Ion Pucalev a mulţumit colegilor de partid pentru încrederea acordată specificînd că a venit în această formaţiune fiind convins că aici va găsi o echipă de oameni gospodari, care împreună muncesc pentru acelaşi scop — crearea unor condiţii mai bune pentru viaţa cetăţenilor Republicii Moldova.

Alexandru Oleinic, Liderul PPRM, a rămas plăcut surprins de echipa de la Leova — o echipă de oameni care ştiu ce îşi doresc pentru viitorul copiilor şi al ţării şi cel mai important ştiu care sînt căile de a ajunge la scopul propus. El le-a dorit membrilor din Leova să rămînă la fel de optimişti şi încrezuţi în forţele proprii, aceasta fiind singura cale de a ajunge la succes.

Crearea unei noi Organizaţii Teritoriale, demonstrează că cetăţenii ţării, s-au dezamăgit în forţele

democratice aflate la guvernare, în care au investit speranţă şi caută o altrenativă în care are putea avea încredere şi care s-ar dovedi capabilă să le apere intersele, al cărei program ar putea scoate ţara din criză şi ei speră că Partidul Popular va deveni această alternativă.

Amintim că pînă la moment Partidul Popular din Republica Moldova are create Organizaţii Teritoriale în 32 Unităţi Administrativ Teritoriale, iar echipe locale în peste 600 localităţi rurale din toată ţara.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Garantarea depozitelor bancare de către stat — unica soluţie pentru atragerea remitenţelor în economia Republicii Moldova Biroul Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a hotărît convocarea Consiliului Politic Naţional