Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Criuleni a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 19 decembrie 2017
Partidul Popular din Republica Moldova

A avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Criuleni a Partidului Popular din Republica Moldova. Întrunirea se înscrie în şirul de conferinţe care precedează Congresul formaţiunii preconizat pentru începutul anului 2018, în cadrul căruia delegaţii urmează să adopte Programul PPRM şi Programul de Guvernare.

Delegaţii la Conferinţa de la Criuleni i-au reprezentat pe cei 145 de membri ai Organizaţiei Teritoriale, entitate în cadrul căreia activează alte 15 organizaţii primare.

Raportul de bază a fost prezentat de Eugen Golovatinschi, Preşedintele organizaţiei, care a punctat cele mai importante acţiuni desfăşurate de către membrii PPRM în perioada de referinţă. Preşedintele Golovatinschi a remarcat angajamentul cu care colegii săi de partid s-au implicat în alegerile de diferit nivel, precum şi în campaniile de colectare a semnăturilor desfăşurate la scară naţională.

Făcînd o analiză a situaţiei economice şi sociale, vorbitorul, de altfel, ca şi cei care au luat cuvînt mai tîrziu, s-a arătat îngrijorat de acel dramatic proces de părăsire a satelor şi a întregii ţări de către cetăţeni, dar mai ales de către tinerii care, deşi trec prin efortul de a însuşi o specialitate în instituţiile de învăţămînt din Moldova, pleacă peste hotare pentru a înfăptui munci, de cele mai multe ori, mult sub calificarea pe care o au ei.

Printre cei care au luat cuvîntul a fost şi Petru Leviţchi, unul din veteranii formaţiunii, care s-a arătat optimist vis-a-vis de participarea Partidului Popular în alegerile parlamentare care se vor desfăşura în condiţiile sistemului mixt.

Participanţii la Conferinţă au insistat ca problemele pe care le-au scos în evidenţă să aibă drept soluţii angajamentele pe care şi le va asuma Partidul Popular în Programul său pe perioada de după Congres, for pentru care Organizaţia Teritorială Criuleni a ales 9 delegaţi.

Sursa: www.pprm.md

Mesajul de Anul Nou al preşedintelui PPRM, Alexandru Oleinic