Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPSM

Partidul Popular Socialist susţine colectarea semnăturilor

|versiune pentru tipar||
PPSM / 13 mai 2012
Partidul Popular Socialist din Moldova

La 12 mai 2012 Comitetul Central al Partidului Popular Socialist a chemat membrii şi susţinătorii partidului să acorde sprijin procesului de colectare a semnăturilor pentru organizarea referendumului despre aderarea Moldovei la Uniunea Vamală.

“Partidul Popular Socialist din Moldova salută activitatea grupului de iniţiativă pentru desfasurarea referendumului”, a declarat Victor Stepaniuc, preşedintele partidului. “Noi, în calitate de cetăţeni şi adevăraţi aliaţi ne bucurăm de primele succese ale grupului de iniţiativă în frunte cu Victor Şelin.

Partidul Popular Socialist, care împreună cu Partidul Social Democrat, sînt fondatorii Uniunii Forţelor de Stînga, consideră că aceste acţiuni constituie un exemplu că Uniunea Forţelor de Stînga a început realizarea obiectivelor trasate in Declaratia de la 6 apriliie anul curent.

În acest context PPSM a adresat un apel membrilor de partid şi simpatizanţilor pentru a acorda susţinere masivă grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor pentru organizarea acestui referendum. Este important, ca cetăţenii ţării, încă la etapa de colectare a semnăturilor să primească o argumentare solidă despre necesitatea social-eonomică a aderării Moldovei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan”.

Sursa: ppsmd.org

Declaraţia PPSM: Preşedintele să fie ales de popor Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova